Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"CERRI, C. E. P."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plant and Soil, 2010 Jan 01. 326(1/2), 243-259.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24130433
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zenero, M. D. O., Novais, S. V., Balboni, B., Barrili, G. F. C., Andreote, F. D., Cerri, C. E. P.
Publikováno v:
Agrosystems, Geosciences & Environment; 2021, Vol. 4 Issue 1, p1-16, 16p
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
O objetivo deste trabalho foi avaliar atributos químicos do solo, quantificar os teores e os estoques de C e N, e avaliar a qualidade química da matéria orgânica do solo em sistemas de colheita de cana-de-açúcar com ou sem queima da palhada. Á
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::e347ba27bac76ed023b08b8c7b051066
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1058150
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1058150
Autor:
CERRI, C. E. P., ABBRUZZINI, T. F., BRANDANI, C. B., DURÍGAN, M. R., FREITAS, R. de C. A. de, LISBOA, I. P., OLIVEIRAM D. M. da S., SIGNOR, D.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
O trabalho objetivou apresentar dados atuais sobre os acúmulos de C no solo e potenciais reduções de emissão de GEE para a atmosfera nos principais agrossistemas no Brasil, incluindo os envolvidos na produção de biodiesel, cana-de-açúcar, mud
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::f49ba516489f71034ba395bb7f5cc4be
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1031116
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1031116
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carvalho, J. L. N., Raucci, G. S., Frazao, L. A., Cerri, C. E. P., Martial Bernoux, Cerri, C. C.
Publikováno v:
ResearcherID
The objective of this study was to quantify the soil greenhouse gas (GHG) balance after the conversion of native vegetation (NV) to pasture and agricultural land and the conversion of agriculture to crop-pasture rotation (CPR) by evaluating changes i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::220f3e5822d92a51896de459ad8cd10b
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010061914
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010061914
Autor:
Mello, F. F. C., Cerri, C. E. P., Davies, C. A., Holbrook, N. M., Paustian, K., Maia, S. M. F., Galdos, M. V., Bernoux, Martial, Cerri, C. C.
Thee effects of land-use change (LUC) on soil carbon (C) balance has to be taken into account in calculating the CO2 savings attributed to bioenergy crops(1-3). There have been few direct fieldmeasurements that quantify thee effects of LUC on soil C
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______932::ac02c8246edeca212be1af4bd575b568
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010062356
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010062356
Autor:
SIGNOR, D., CERRI, C. E. P.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
The greenhouse gases concentration in the atmosphere have significantly increased since the beginning of the Industrial Revolution. The most important greenhouse gases are CO2, CH4 and N2O, with CH4 and N2O presenting global warming potentials 25 and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::5a24313e298fec45879a6bc9f22d8aa2
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/968075
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/968075