Zobrazeno 1 - 10
of 3 845
pro vyhledávání: '"CERES-wheat"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ANUREET KAUR, KARAMJIT SINGH SEKHON, RAJ KUMAR PAL, SUDHIR THAMAN, ANURAG MALIK, SAMANPREET KAUR, SONY BORA
Publikováno v:
Journal of Agrometeorology, Vol 26, Iss 3 (2024)
Field experiment was conducted at Punjab Agricultural University, Bathinda from 2017-18 to 2019-20 to evaluate the growth and yield of wheat under varying sowing dates (Nov. 15, Nov. 30 & Dec 15), irrigation regimes (IW: CP = 0.6, 0.8, & 1.0), and ni
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af75eefc24224e5b8c35e7b3f28104a0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agricultural Water Management, Vol 299, Iss , Pp 108881- (2024)
Predicting the risk of diminished wheat yields caused by drought under future climate change climate is essential for the long-term sustainability of agriculture. Although studies have explored the relationship between drought and crop yield loss, th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/920ea293b5ae4ffab39bc61ee9916d94
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shawon, Ashifur Rahman, Memic, Emir, Kottmann, Lorenz, Uptmoor, Ralf, Hackauf, Bernd, Feike, Til
Publikováno v:
Agronomy Journal; Jul2024, Vol. 116 Issue 4, p1844-1868, 25p
Publikováno v:
Agricultural Water Management, Vol 303, Iss , Pp 109028- (2024)
Grain yields in wheat can be limited by the assimilate supply (source) or by the carbohydrate demand of the grains (sink). Recently, there have been questions regarding the capability of crop models to simulate the physiology of source-sink interacti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2dd0a5f795747878712e48cf824d3ae
Autor:
Ghasemi-Saadatabadi, Fatemeh, Zand-Parsa, Shahrokh, Gheysari, Mahdi, Sepaskhah, Ali Reza, Mahbod, Mehdi, Hoogenboom, Gerrit
Publikováno v:
In Field Crops Research 15 May 2024 312