Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "CEREALS, GRAINS (HUMAN NUTRITION)"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
5
of
5
pro vyhledávání:
'"CEREALS, GRAINS (HUMAN NUTRITION)"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Hydroxyl radical mediated degradation of cereal β-glucan
Autor:
Faure, Audrey M.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::31b33d2217513e6612b49a3137c6e6a2
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Effect of in vitro digestion, enzymatic hydrolysis and baking on steryl ferulates in grains
Autor:
Mandak, Eszter
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::01a59ef53a5df78e17ad291ebce7a7de
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Optimizing zinc absorption from zinc fortified cereal staples
Autor:
Brnić Bontognali, Marica
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::74cf6779c562e8eb2524aabfb2214746
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 4
4
Traditional food processing methods to increase mineral bioavailability from cereal and legume based weaning foods
Autor:
Egli, Ines
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::50f0b2e04a2249f1d338f15a6d66d35f
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 5
5
Sélection des populations F2 pour le rendement, la qualité boulangère et l'efficacité de l'azote chez le blé tendre (Triticum aestivum, L.): méthodologie et perspectives
Autor:
Paccaud, François-Xavier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::6789cd9c67703cf60b1b4645c709980a
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Předmět
2
ddc:660
2
triticum aestivum, bread wheat (crop production)
2
triticum aestivum, brotweizen (pflanzenbau)
1
agriculture
1
crop yield physiology (crop plants)
1
ertragsphysiologie (kulturpflanzen)
1
food additives + dietary supplements (food industry)
1
lebensmittelzusatzstoffe + nahrungserganzungsmittel (lebensmittelindustrie)
1
mais (pflanzenbau)
1
maize (crop production)
1
nitrogen + nitrogen compounds (plant nutrition and fertilization)
1
resorption (physiologie)
1
resorption (physiology)
1
stickstoff + stickstoffverbindungen (pflanzenernahrung und dungung)
Zdroj
5
OpenAIRE
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......