Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"CAZy enzymes"'
Autor:
Andrei Stecca Steindorff, Luana Assis Serra, Eduardo Fernandes Formighieri, Fabrícia Paula de Faria, Marcio José Poças-Fonseca, João Ricardo Moreira de Almeida
Publikováno v:
Microbiology Spectrum, Vol 9, Iss 2 (2021)
ABSTRACT Humicola grisea var. thermoidea is a thermophilic ascomycete and important enzyme producer that has an efficient enzymatic system with a broad spectrum of thermostable carbohydrate-active (CAZy) enzymes. These enzymes can be employed in lign
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c484e7b077b4977b707ba58fe09f6f6
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
Members of the genus Bifidobacterium, of which the majority have been isolated as gut commensals, are Gram-positive, non-motile, saccharolytic, non-sporulating, anaerobic bacteria. Many bifidobacterial strains are considered probiotic and therefore a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e1b198b73e3f40838e6e9547d6b8ba58
Autor:
Fabrícia Paula de Faria, João R. M. Almeida, Andrei Stecca Steindorff, Luana Assis Serra, Eduardo Fernandes Formighieri, Marcio José Poças-Fonseca
Publikováno v:
Microbiology Spectrum, Vol 9, Iss 2 (2021)
Microbiology spectrum, vol 9, iss 2
Microbiology spectrum, vol 9, iss 2
Humicola grisea var. thermoidea is a thermophilic ascomycete and important enzyme producer that has an efficient enzymatic system with a broad spectrum of thermostable carbohydrate-active (CAZy) enzymes. These enzymes can be employed in lignocellulos
Autor:
STEINDORFF, A. S., SERRA, L. A., FORMIGHIERI, E. F., FARIA, F. P. de, POÇAS-FONSECA, M. J., ALMEIDA, J. R. M. de
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Humicola grisea var. thermoidea is a thermophilic ascomycete and important enzyme producer that has an efficient enzymatic system with a broad spectrum of thermostable carbohydrate-active (CAZy) enzymes. These enzymes can be employed in lignocellulos
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::a0210caa747b2030f9f86897ca19aef7
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1134449
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1134449
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kozak, Andrej Pavel
Encimi morskih bakterij so v industrijski biokatalizi zanimivi tako zaradi zmožnosti obdelave polisaharidov morskih alg za farmacevtsko in živilsko industrijo, kot tudi zaradi svojih procesnih lastnosti, npr. aktivnosti pri visoki slanosti, visokem
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::fc6c17fefff9c0011506e9f8ca1f7199
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=105392
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=105392
Autor:
Miaomiao Zhou, Sjors van der Horst, Bart Theelen, Ronald P. de Vries, Joost van den Brink, Maria Victoria Aguilar-Pontes
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels
Biotechnology for Biofuels, 9. BioMed Central
Biotechnology for Biofuels, 9. BioMed Central
Background Enzymatic degradation of plant biomass requires a complex mixture of many different enzymes. Like most fungi, thermophilic Myceliophthora species therefore have a large set of enzymes targeting different linkages in plant polysaccharides.
Autor:
Paul Daly, Xiaolan Yu, Steven T. Pullan, Jolanda M. van Munster, David B. Archer, Matthew Kokolski, Paul Dupree, Martin J. Blythe, Stéphane Delmas, Kristin Wennberg, Emelie C M Noltorp, Sunir Malla, Richard Fetherston, Richard Beniston
Publikováno v:
Fungal Genetics and Biology
Highlights • The transriptomic response of Aspergillus niger to wheat straw is sequential. • The early response consists of genes encoding hemicellulolytic enzymes. • The later response to straw consists of genes encoding cellulases and pectina
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.