Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"CASSOTTA F."'
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 February 2014 144:74-79
Autor:
MATASSINO D., CASSOTTA F., INGLESE F., OCCIDENTE M., DI LUCCIA A., BARONE, CARMELA MARIA ASSUNTA
The work identified the most hydrolysed myofibrillar proteins and polypeptide components of Fiocco, a traditional italian product from pork leg, after 12 months of seasoning.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::6d9b00b51563b111325fa7f24014bd00
http://hdl.handle.net/11588/116823
http://hdl.handle.net/11588/116823
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Biophysics; Dec2015, Vol. 10 Issue 4, p474-480, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.