Zobrazeno 1 - 10
of 272
pro vyhledávání: '"CAS Number"'
Autor:
EFSA Panel on Food Additives and Flavourings (FAF), Monica Andreassen, Gabriele Aquilina, Maria Lourdes Bastos, Polly Boon, Biagio Fallico, Reginald FitzGerald, Maria Jose Frutos Fernandez, Bettina Grasl‐Kraupp, Ursula Gundert‐Remy, Rainer Gürtler, Eric Houdeau, Marcin Kurek, Henriqueta Louro, Patricia Morales, Sabina Passamonti, José Manuel Barat Baviera, Gisela Degen, David Gott, Lieve Herman, Jean‐Charles Leblanc, Peter Moldeus, Ine Waalkens‐Berendsen, Detlef Wölfle, Consuelo Civitella, Jaime Aguilera Entrena, Agnieszka Mech, Salvatore Multari, Laura Ruggeri, Camilla Smeraldi, Alexandra Tard, Sam Vermeiren, Laurence Castle
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 22, Iss 9, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract The EFSA Panel on Food Additives and Flavourings (FAF) provides a scientific opinion on the safety of curdlan as a new food additive used as firming and gelling agent, stabiliser, thickener. Curdlan is a high molecular weight polysaccharide
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5bee50bc72e447cc8eb9171dceb46d5c
Autor:
EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (CEP), Claude Lambré, José Manuel Barat Baviera, Claudia Bolognesi, Andrew Chesson, Pier Sandro Cocconcelli, Riccardo Crebelli, David Michael Gott, Konrad Grob, Evgenia Lampi, Marcel Mengelers, Alicja Mortensen, Inger‐Lise Steffensen, Christina Tlustos, Henk Van Loveren, Laurence Vernis, Holger Zorn, Ronan Cariou, Laurence Castle, Emma Di Consiglio, Roland Franz, Nicole Hellwig, Maria Rosaria Milana, Eric Barthélémy, Daniele Comandella, Gilles Rivière
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 22, Iss 4, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract The EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (CEP) assessed the safety of mixtures of 1,9‐nonanediamine (NMDA) and 2‐methyl‐1,8‐octanediamine (MODA) when used to produce polyamide food contact materials for c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a7ee68a440ac4e7a9e53a91acd53c861
Autor:
Christian M. Farag, Elena K. Johnston, Ryan M. Antar, Shaher G. Issa, Qasim Gadiwalla, Zoon Tariq, Sun A. Kim, Michael J. Whalen
Publikováno v:
Frontiers in Oncology, Vol 13 (2023)
In this case report, we describe a patient who developed metastatic liver cancer of unknown primary origin one year following the surgical removal of a retroperitoneal adenocarcinoma. The retroperitoneal adenocarcinoma is considered a malignant trans
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/95fe6815869e4ed49ce70d6a11300d21
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (CEP), Claude Lambré, José Manuel Barat Baviera, Claudia Bolognesi, Andrew Chesson, Pier Sandro Cocconcelli, Riccardo Crebelli, David Michael Gott, Konrad Grob, Evgenia Lampi, Marcel Mengelers, Alicja Mortensen, Inger‐Lise Steffensen, Christina Tlustos, Henk Van Loveren, Laurence Vernis, Holger Zorn, Laurence Castle, Emma Di Consiglio, Roland Franz, Nicole Hellwig, Maria Rosaria Milana, Stefan Merkel, Eric Barthélémy, Daniele Comandella, Ellen Van Haver, Gilles Rivière
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 20, Iss 3, Pp n/a-n/a (2022)
Abstract The EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids assessed the safety of the substance bleached cellulose pulp, consisting of cellulose fibres (70–92%) and hemicellulose (8–30%) obtained from pine and spruce wood. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b434bbed97fd4e6da30e1c9bb5838afd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (EFSA CEP Panel), Claude Lambré, José Manuel Barat Baviera, Claudia Bolognesi, Andrew Chesson, Pier Sandro Cocconcelli, Riccardo Crebelli, David Michael Gott, Konrad Grob, Evgenia Lampi, Marcel Mengelers, Alicja Mortensen, Inger‐Lise Steffensen, Christina Tlustos, Henk Van Loveren, Laurence Vernis, Holger Zorn, Laurence Castle, Emma Di Consiglio, Roland Franz, Nicole Hellwig, Maria Rosaria Milana, Stefan Merkel, Ellen Van Haver, Katharina Volk, Gilles Rivière
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 19, Iss 8, Pp n/a-n/a (2021)
Abstract The EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (CEP Panel) assessed the safety of the substance ‘phosphorous acid, triphenyl ester, polymer with alpha‐hydro‐omega‐hydroxypoly[oxy(methyl‐1,2‐ethanediyl)], C1
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/07f4f81b0aee4eac8900d2bca613bd91
Autor:
EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (CEP), Vittorio Silano, José Manuel Barat Baviera, Claudia Bolognesi, Andrew Chesson, Pier Sandro Cocconcelli, Riccardo Crebelli, David Michael Gott, Konrad Grob, Claude Lambré, Evgenia Lampi, Marcel Mengelers, Alicja Mortensen, Inger‐Lise Steffensen, Christina Tlustos, Henk Van Loveren, Laurence Vernis, Holger Zorn, Laurence Castle, Emma Di Consiglio, Roland Franz, Nicole Hellwig, Maria Rosaria Milana, Karla Pfaff, Eric Barthélémy, Gilles Rivière
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 18, Iss 5, Pp n/a-n/a (2020)
Abstract The EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (CEP) assessed the safety of the substance (triethanolamine‐perchlorate, sodium salt) dimer, FCM substance No 1080, intended to be used as a thermal stabiliser at up to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a3230b1ba9424c1db105b0024880425e