Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"CARLESSO, CRISTIANE"'
Autor:
Scalvi Sommer, Ânderson, Medeiros Coelho, Cileide Maria, Santin Padilha, Matheus, Carlesso, Cristiane, Garcia, Jaquelini
Publikováno v:
Revista de Ciencias Agroveterinarias; 2024, Vol. 23 Issue 1, p62-69, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vanushkina, Maria, Eubanks, James, Schneider, Michael, Turner, Rose, Skolasky, Richard, Smeets, Robert, Bejarano, Geronimo, CARLESSO, CRISTIANE, Sundaram, Meenakshi
Scoping review of English language medical literature that characterizes types, costs, and availability of cognitive and physical prehabilitation interventions and their effect on perioperative and postoperative outcomes in patients undergoing electi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::059a0fc9d088a24e2f6077c78d3305ca
Autor:
CARLESSO, CRISTIANE, Piva, Sara, VonVille, Helena, Sundaram, Meenakshi, Tonelli Enrico, Valerio, Barbosa, Rafaela, Schneider, Michael, Sprague, Andrew, Terhorst, Lauren, Sions, Jaclyn
A systematic review protocol
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ee849cd9f876e1ca1bffbe264081cddc
Autor:
Carlesso, Cristiane, Brancher, Thyana Lays, Kvitschal, Marcus Vinícius, Hawerroth, Maraisa Crestani, Argenta, Luiz Carlos
Publikováno v:
Agropecuária Catarinense Journal; Vol. 35 No. 1 (2022); 36-39
Agropecuária Catarinense; v. 35 n. 1 (2022); 36-39
Agropecuária Catarinense
Empresa de Pesquisa Agropecuária e Extensão Rural de Santa Catarina (Epagri)
instacron:EPAGRI
Agropecuária Catarinense; v. 35 n. 1 (2022); 36-39
Agropecuária Catarinense
Empresa de Pesquisa Agropecuária e Extensão Rural de Santa Catarina (Epagri)
instacron:EPAGRI
This study aimed to evaluate the flesh browning index of SCS427 Elenise, Fuji and Cripps Pink apples after cutting, simulating the preparation of minimally processed food. Two distinct experiments were performed, one using newly harvested fruits and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::2ee00ae844cb527f4517cdeff1cb4585
https://publicacoes.epagri.sc.gov.br/rac/article/view/1179
https://publicacoes.epagri.sc.gov.br/rac/article/view/1179
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.