Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"CAO Yan-fei"'
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 31, Iss 1, Pp 77-83 (2023)
Potato pulp and wheat flour were used as raw materials to make steamed bread, and the optimum technological formula of potato pulp steamed bread was studied. Based on the results of single factor with specific volume and texture as indicators, respon
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d6a9d8ac31a4a8d85fe520ce6e7962d
Optimization of processing technology of sweet potato puree steamed bread by response surface method
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 28, Iss 1, Pp 40-45 (2020)
With 20% sweet potato puree and wheat flour as raw materials, the effects of knead times,fermentation time and fermentation temperature on the quality of sweet potato puree steamed bread were studied.On the basis of single factor test, sensory evalua
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aea87dd460a1475085c27d2496d2f80a
Autor:
Ren, Jian-kun, Sun, Ming-yue, Chen, Yun, Xu, Bin, Liu, Wei-feng, Jiang, Hai-yang, Cao, Yan-fei, Li, Dian-zhong
Publikováno v:
In Materials & Design November 2022 223
Autor:
Sun, Chen, Fu, Pai-Xian, Ma, Xiao-Ping, Liu, Hang-Hang, Du, Ning-Yu, Cao, Yan-Fei, Liu, Hong-Wei, Li, Dian-Zhong
Publikováno v:
In Journal of Materials Research and Technology July-August 2020 9(4):7701-7710
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Heat and Mass Transfer June 2019 135:262-273
Publikováno v:
In Computational Materials Science May 2018 147:338-352
Publikováno v:
In Acta Materialia 1 April 2016 107:325-336
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chen, Han-chun, Hu, Wei-xin, Liu, Qing-xia, Li, Wen-kai, Chen, Fang-zhi, Rao, Zhou-zhou, Liu, Xin-fa, Luo, Ya-ping, Cao, Yan-fei
Publikováno v:
European Journal of Cancer Prevention, 2008 Jun 01. 17(3), 251-258.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45051786