Zobrazeno 1 - 10
of 38 502
pro vyhledávání: '"CANNED foods"'
Autor:
Yu, Chundi1 (AUTHOR) naturalyu@qau.edu.cn, Hu, Jinnuo2 (AUTHOR) qdxdhou@qau.edu.cn, Wu, Wei1,3,4 (AUTHOR) wuweiouc@126.com, Zhou, Yongfei2 (AUTHOR) tangjuan@qau.edu.cn, Zhang, Can2 (AUTHOR) zhangcan@ujs.edu.cn, Yang, Qingli1 (AUTHOR) zhangcan@ujs.edu.cn
Publikováno v:
Molecules. Jan2024, Vol. 29 Issue 1, p13. 14p.
Autor:
OGIDI, Odangowei Inetiminebi1 ogidiodangowei@gmail.com, TAWARIOWEI, Akpofiniere Monica2
Publikováno v:
Food & Environment Safety. 2023, Vol. 22 Issue 4, p268-276. 9p.
Autor:
Muhammad, Andrew1, Trejo-Pech, Carlos J. O.2
Publikováno v:
Choices: The Magazine of Food, Farm & Resource Issues. 2023, Vol. 38 Issue 4, p1-5. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lovell, Rohan
Publikováno v:
Australasian Journal of American Studies, 2022 Dec 01. 41(2), 74-86.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48717730
Autor:
Faezeh Vali Mohammadi, Peyman Qajarbeygi, Nabi Shariatifar, Razzagh Mahmoudi, Majid Arabameri
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 20, Iss , Pp 100957- (2023)
Polychlorinated biphenyls (PCBs) are organic pollutants containing chlorine, which can be carcinogenic to humans. The current research focused on the heart risk and determination of PCBs levels in canned foods using the modified QuEChERS (fast, easy,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/617aa3f704814854b5df762bcd56634c
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology (2008-8787). May2024, Vol. 21 Issue 147, p174-186. 13p.