Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"CANEVER, ALESSANDRA"'
Autor:
Giacometti, Federica, Tomasello, Federico, Savini, Federica, Indio, Valentina, Bacak, Andelka, Canever, Alessandra, Bonilauri, Paolo, De Cesare, Alessandra, Serraino, Andrea
Publikováno v:
In Food Control July 2023 149
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Residui di policlorobifenili (PCBs) nel latte alimentare: valutazione del rischio per il consumatore
Autor:
SERRAINO, ANDREA, CANEVER, ALESSANDRA, TREVISANI, MARCELLO, BORSARI, ANDREA, Barone G., Giacominelli Stuffler R.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::85e5610b17bc5553632a4f94947ebc11
http://hdl.handle.net/11575/7994
http://hdl.handle.net/11575/7994
Autor:
ROSMINI, ROBERTO, CANEVER, ALESSANDRA, SERRAINO, ANDREA, BORSARI, ANDREA, Storelli M. M., Storelli A., Barone G., Marcotrigiano G. O.
134 samples of raw milk were tested for pesticides, PCB’s, heavy metals, herbicides and insecticides. The results show a wide contamination of milk by DDT and PCBs but at low level. No residues of lead, arsenium, mercury, herbicides and other insec
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::b97c163b6e9b39e984e7329e6b2ad3f4
http://hdl.handle.net/11585/56072
http://hdl.handle.net/11585/56072
Aflatoxins are mycotoxins which may be produced by two fungi, Aspergillus flavus e Aspergillus parasiticus. A. flavus produces aflatoxin B1 and B2, while A. parasiticus produces aflatoxin G1 and G2. Aflatoxin M1 is the hydroxylated metabolites of afl
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::6a953672988b959f62aac2e2159669ed
http://hdl.handle.net/11585/16853
http://hdl.handle.net/11585/16853
Autor:
Zsuzsa Farkas, Paolo Bonilauri, Silvia Piva, Andrea Serraino, Kata Kerekes, Federica Giacometti, Árpád Ambrus, Vittorio Zambrini, Alessandra Canever
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants: Part A. 33:1840-1849
The study reports the results of testing the sensitivity of an early warning sampling plan for detecting milk batches with high aflatoxin AFM1 concentration. The effectiveness of the method was investigated by the analysis of 9017 milk samples collec