Zobrazeno 1 - 10
of 257
pro vyhledávání: '"CANDIDA SAKE"'
Autor:
Yu Jeong Jeon, Sangkyu Park, Hyejin Hwang, Yeong Hwan Park, Wonsu Cheon, Jaeduk Goh, Namil Chung, Hye Yeon Mun
Publikováno v:
한국균학회지, Vol 48, Iss 4, Pp 523-531 (2020)
This study focused on the isolation and characterization of wild yeasts in Korea. The yeasts were identified by phylogenetically analyzing the D1/D2 domains of the 26S rDNA regions. Consequently, we identified seven strains, NNIBRFG856, NNIBRFG3732,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ef06076e8e54415a95f862fc51dd9762
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Antonietta Maoloni, Ilario Ferrocino, Vesna Milanović, Luca Cocolin, Maria Rita Corvaglia, Donatella Ottaviani, Chiara Bartolini, Giulia Talevi, Luca Belleggia, Federica Cardinali, Rico Marabini, Lucia Aquilanti, Andrea Osimani
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 11, p 1568 (2020)
Kimchi is recognized worldwide as the flagship food of Korea. To date, most of the currently available microbiological studies on kimchi deal with Korean manufactures. Moreover, there is a lack of knowledge on the occurrence of eumycetes in kimchi. G
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f083e1dbf9e243e08e8ce6437243d40d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. B. Umarova, Aleksey V. Kachalkin, A. G. Bolotov, A. A. Kokoreva, E. A. Dunaeva, I. A. Maksimova, A. M. Glushakova, M. A. Butylkina, A. E. Ivanova
Publikováno v:
Microbiology. 89:603-608
Yeast number and species diversity in urban soils characterized by various intensities of anthropogenic impact in the southern cities of Russia (Krasnodar, Maykop, Simferopol, and Sochi) was investigated. The soils of botanical gardens and the refere
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vesna Milanović, Lucia Aquilanti, Maria Rita Corvaglia, Donatella Ottaviani, Giulia Talevi, Ilario Ferrocino, Chiara Bartolini, Rico Marabini, Andrea Osimani, Federica Cardinali, Antonietta Maoloni, Luca Belleggia, Luca Simone Cocolin
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 1568, p 1568 (2020)
Foods
Volume 9
Issue 11
Foods
Volume 9
Issue 11
Kimchi is recognized worldwide as the flagship food of Korea. To date, most of the currently available microbiological studies on kimchi deal with Korean manufactures. Moreover, there is a lack of knowledge on the occurrence of eumycetes in kimchi. G
Publikováno v:
Pest Management Science. 75:959-968
This is the peer reviewed version of the following article: Carbo, A., Torres, R., Usall, J., Marin, A., Chiralt, A. and Teixido, N. (2019), Novel film?forming formulations of the biocontrol agent Candida sake CPA?1: biocontrol efficacy and performan