Zobrazeno 1 - 10
of 264
pro vyhledávání: '"CALPAIN SYSTEM"'
Publikováno v:
Animal Bioscience, Vol 35, Iss 2, Pp 272-280 (2022)
Objective The aim of this study was to evaluate the effect of ageing and feeding strategies on the calpain protease system and meat quality traits in Braford steers. Methods Thirty Braford steers were employed; 15 animals were supplemented with corn
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd368a9c97f246f684f1f669abd9d136
Autor:
María Sumampa Coria, Pablo Sebastián Reineri, Dario Pighin, María Guadalupe Barrionuevo, Pedro Gabriel Carranza, Gabriela Grigioni, Gustavo Adolfo Palma
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 33, Iss 5, Pp 753-762 (2020)
Objective The aim of the present study was to determine the effect of supplementing pasture-finished steers with corn silage on the expression level of the calpain system proteins and beef tenderization. Methods Thirty Braford steers grazing on summe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5c0f8b24fcfa42c995171dd883c2a75c
Autor:
A. Devapriya, V. Sejian, W. Ruban, C. Devaraj, P.V. Spandan, M.V. Silpa, M.R. Reshma Nair, P.O. Nameer, R. Bhatta
Publikováno v:
Food Chemistry: Molecular Sciences, Vol 3, Iss , Pp 100052- (2021)
A study was conducted to assess the impact of heat stress on various carcass traits, meat quality variables and gene expression patterns which governs meat quality in indigenous female Kodi Aadu breed. The study was conducted for 45 days in climate c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9df20673ee13454eae24b574ce3aa50f
Autor:
Jhony Alberto Gonzales-Malca, Vicente Amirpasha Tirado-Kulieva, María Santos Abanto-López, William Lorenzo Aldana-Juárez, Claudia Mabel Palacios-Zapata
Publikováno v:
Animals, Vol 12, Iss 21, p 2976 (2022)
Tenderness is one of the main characteristics of meat because it determines its price and acceptability. This is the first bibliometric study on the trend of research on the role of genes in meat tenderness. A total of 175 original and English-langua
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e058c56ea974be8bd511f07e46fcd9b
Autor:
Frylinck, L., author, Strydom, P.E., author, Webb, E.C., author, Anderson, J., author, Snyman, J.D., author
Publikováno v:
52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities. :635-636
Autor:
Marais, G.L., author, Frylinck, L., author, Strydom, P.E., author, Webb, E.C., author, Snyman, J.D., author
Publikováno v:
52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities. :295-296
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.