Zobrazeno 1 - 10
of 97
pro vyhledávání: '"CAI Zengxuan"'
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 34, Iss 2, Pp 262-269 (2022)
ObjectiveTo establish an analytical method for 9 mushroom toxins in wild fungus by liquid chromatography-tandem mass spectrometry (LC-MS/MS) including 5 acute liver failure toxins (α-amanitin, β-amanitin, γ-amanitin, phallacidin and ph
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3950f9985a7840a2ba9c9c219a0b2b3e
Autor:
ZHAO Bi, WU Pinggu, ZHANG Ronghua, ZHAO Dong, ZHANG Hexiang, WU Xiaoli, CAI Zengxuan, CHEN Jiang, PAN Xiaodong, WANG Jikai, XU Jiaojiao, QI Xiaojuan, ZHOU Biao
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 34, Iss 2, Pp 315-321 (2022)
ObjectiveTo evaluate the food exposure risk of ochratoxin A (OTA) in Zhejiang Province, China.MethodsA representative of 518 samples (five food categories including 24 kinds of food stuffs) were examined from 2018 to 2019 in order to evalua
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6edf16b882b941f98b19e4482bd9ff73
Publikováno v:
In Neuroscience 1 August 2023 524:137-148
Autor:
Wang, Junlin, Cai, Zengxuan, Zhang, Nianhua, Hu, Zhengyan, Zhang, Jing, Ying, Ying, Zhao, Yongxin, Feng, Liang, Zhang, Jingshun, Wu, Pinggu
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 September 2022 388
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 4 June 2014 829:33-39
Autor:
Huang, Baifen1 (AUTHOR), Cai, Zengxuan1 (AUTHOR), Zhang, Jingshun1 (AUTHOR), Xu, Jiaojiao1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 3/20/2021, p1-8. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang, Junlin, Cai, Zengxuan, Zhang, Nianhua, Hu, Zhengyan, Zhang, Jing, Ying, Ying, Zhao, Yongxin, Feng, Liang, Zhang, Jingshun, Wu, Pinggu
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 September 2022 389
Publikováno v:
In Journal of Chromatography B 2011 879(5):411-420