Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"C.R Waspe"'
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology. 105:1239-1245
Aims: The aims of the current study were to explore the site of bacterial attachment to vegetable tissues and to investigate the hypothesis that Salmonella must be living in order to attach to this site(s). Methods and Results: Scanning electron micr
Batch growth of Salmonella typhimurium LT2: stoichiometry and factors leading to cessation of growth
Autor:
David R. Wilson, Heather P. Coleman, C.R Waspe, Margaret M. Robins, G.A. Mitchell, P. D. G. Wilson, T.F. Brocklehurst, S.A Jukes
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 89:195-203
Salmonella typhimurium LT2 was grown in batch culture (trypticase soy broth, with 0.3%(w/v) yeast extract, 1% (w/v) glucose and 0.5% (w/v/) NaCl, 20 °C) at a range of initial pH (4.4, 4.8, 5.0 and 7.0). The consumption of oxygen and glucose was foun
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.