Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"C.O. Romão"'
Autor:
M.S.L. Tosto, G.G.L. Araújo, L.G.P. Ribeiro, L.T. Henriques, D.R. Menezes, A.M. Barbosa, C.O. Romão
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 67, Iss 1, Pp 149-158 (2015)
The aim of this experiment was to evaluate, by means of the semi-automated in vitro gas production technique, fermentation kinetics of carbohydrates and degradability of dry matter (DM) and organic matter (OM) of diets containing oldman saltbush hay
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/75387dea6eb844b6a7f5377e5584fdcd
Autor:
C.O. Romão, G.G.P. Carvalho, V.M. Leite, A.S. Santos, D.M.T. Chagas, O.L. Ribeiro, P.A. Oliveira, A.F. Magalhães, A.J.V. Pires
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 66, Iss 2, Pp 529-538 (2014)
The aim of this study was to identify the most adequate level of calcium oxide (CaO) in the treatment of sugar cane by evaluating the chemical composition and in vitro digestibility of dry matter. The sugar cane was homogenized with CaO levels 0, 0.7
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e89dd69ccfac434280eaaaf370809733
Autor:
C.O. Romão, G.G.P. Carvalho, V.M. Leite, A.S. Santos, D.M.T. Chagas, O.L. Ribeiro, L.F.B. Pinto, R.L. Oliveira
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 65, Iss 2, Pp 537-546 (2013)
Avaliaram-se o fracionamento de carboidratos e a degradabilidade in situ da matéria seca (MS) e da fibra em detergente neutro (FDN) da cana-de-açúcar tratada com óxido de cálcio (CaO). Foram testadas as porcentagens de 0; 0,75; 1,5; 2,25; 3,0; 3
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8934239348474da884fc48065321b854
Autor:
P.A. Oliveira, R.L. Oliveira, R.L.N.V. Silva, M.C. Santana, A.A. Pinheiro, N.B. Santana Filho, A.C. Ferreira, C.O. Romão
Publikováno v:
Revista Científica de Produção Animal. 14:199-202
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.