Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"C.O. Nwajinka"'
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 18, Iss , Pp 101379- (2024)
Determination of the drying properties of agricultural products holds several benefits, such as nutrient preservation, processing and storage. The effect of air temperature on the drying properties and kinetics of bushbuck leaves at 30, 40, 50, 60 an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7639557652b34c10a6dad4c9913f1252
Publikováno v:
Heliyon, Vol 7, Iss 1, Pp e05945- (2021)
The effect of air temperature on the drying kinetics and characteristics of scent and lemon basil leaves were investigated using a vacuum oven dryer at 30 °C, 40 °C, 50 °C, 60 °C and 70 °C. Suitable drying models were obtained to describe the dr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/60d2e89e8f3546d498bc6c814d843c11
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nigerian Journal of Technology. 39
Investigation of microwave drying of sweet potato slices was conducted at microwave oven power settings of 90, 100, 120 Watts and slice thicknesses of 3mm, 4mm and 6mm using Fourier models and response surface methods. The slice samples dried from in
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.