Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"C.M. Pereyra"'
Autor:
R.E.E. Pinheiro, A.M.D. Rodrigues, C.E. Lima, J.T.O. Santos, C.M. Pereyra, A.M. Torres, L.R. Cavaglieri, J.B. Lopes, M.C.S. Muratori
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 72, Iss 3, Pp 862-870 (2020)
ABSTRACT The aim of this study was to evaluate in vitro the probiotic potential and absorption of Saccharomyces cerevisiae for the aflatoxin B1 in simulated fish intestinal tract conditions. Three yeast strains were used, two from brewery: S. cerevis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf6e135061b547939200ed70d1a64647
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 17 (2009)
Not available.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/803fe1f1bf954e9aa757a89035a3f94b
Autor:
Mariana Angélica Montenegro, Andrea Cristofolini, Maria del Pilar Monge, S. Gil, Lilia Reneé Cavaglieri, M. Makita, M. Bonci, C.M. Pereyra
Publikováno v:
Food Research International. 111:306-313
The objectives of this study were: to evaluate the use of dry distillery grain soluble extract - DDGse to produce yeast biomass and to obtain cell wall (CW), to use the CW as an aflatoxin B1 (AFB1) adsorbent, to study the variation in the composition
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rodrigo Maciel Calvet, C.M Pereyra, C.A.R. Rosa, Maria Christina Sanches Muratori, A.M. Torres, F. C. Cardoso Filho, Maria Marlúcia Gomes Pereira
Publikováno v:
Arquivos do Instituto Biológico. 78:443-447
RESUMO Esse trabalho teve como objetivo avaliar a presença de fungos e de aflatoxinas em um produto à base de milho, destinado ao consumo humano na Cidade de Teresina, Piauí, Brasil. Foram utilizadas 30 amostras (500 g) de farinha de milho a parti
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.