Zobrazeno 1 - 10
of 11
pro vyhledávání: '"C.M. Calhoun"'
Publikováno v:
Journal of Food Science. 64:69-75
Pork trim-finely textured (PTFT), generated by advanced meat recovery which mechanically removes meat from bones under pressure, has properties that may cause shelf-life instability. Lipid oxidation, microbial growth and pH of retail displayed fresh
Publikováno v:
Journal of Muscle Foods. 7:471-487
Frankfurters were formulated at 30% fat/10% added water (AW) or 10% fat/25% AW, and manufactured according to one of three modified connective tissue (MCT) treatment methods: no phosphate, no modified connective tissue (CONT); sodium tripolyphosphate
Publikováno v:
Journal of Muscle Foods. 7:255-269
Two experiments were conducted to determine the phosphate preblend conditions that optimize beef connective tissue functionality. The first experiment examined the effect of preblend duration on connective tissue preblends made with 1 and 3% solution
Publikováno v:
Journal of Food Science. 61:459-464
To determine the effect of preblending concentrated sodium acid pyrophosphate (SAPP) with modified beef connective tissue (MCT) on reduced fat frankfurters, samples were target formulated at two fat/added water levels (30/10 and 10/25) and manufactur
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.