Zobrazeno 1 - 10
of 271
pro vyhledávání: '"C.L Little"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D.G Alves Gaspar, R.T Correia Tinoco, D Wojcik, L.C Candilio, J.C Coghlan, T.L Lockie, M Ahmad, R.R Rakhit, C.L Little
Publikováno v:
European Heart Journal. 41
Introduction Nurse led radial arterial access (RAA) is emerging as an attractive alternative to traditional physician-led access.[1] Methods A multidisciplinary program was developed by the nursing and medical teams in a busy tertiary cardiac centre
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Patient Education and Counseling. 54:61-65
This study was designed to examine the effects of preparatory information and behavioural training on patients about to undergo an endoscopy procedure. Forty-five first-time endoscopy patients (aged 20-70 years), were randomly assigned to one of thre
Autor:
J. De Louvois, C.L. Little
Publikováno v:
International Journal of Environmental Health Research. 9:223-232
A microbiological study of soft ice-creams and the mixes used to prepare them examined the effect of the microbiological quality of the mixes on the final product. Among 1246 soft ice-creams from fixed premises and mobile vendors one ( 105 cfu ml-1)
Autor:
C.L. Little
Publikováno v:
International Journal of Environmental Health Research. 8:277-284
The analysis and interpretation of the results from 2981 samples examined by Public Health Laboratory Service (PHLS) and non-PHLS laboratories under the 1996 European Community Co-ordinated Food Co...
Autor:
S. Knøchel, C.L. Little
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 24:137-145
The potential of stabilised Brie to support growth of the food-borne pathogens, Yersinia enterocolitica serotypes 0:3 and 0:9, Salmonella typhimurium, S. dublin (both dairy isolates), S. thompson, and Bacillus cereus (3 dairy isolates), after contami
Publikováno v:
Letters in Applied Microbiology. 15:63-68
Polynomial equations, relating the growth rate of Yersinia enterocolitica to temperature (0–25°C) and pH (4.5–6-5) in a liquid medium were constructed for four different acidulants. The logarithm of the time for a 100-fold increase in bacterial
Publikováno v:
Letters in Applied Microbiology. 14:148-152
The survival of Yersinia enterocolitica at sub-optimal temperatures (0–23°C) and growth inhibitory pH values, achieved using a range of acidulants, was investigated. At a given pH, survival was greater the lower the temperature. Sulphuric and citr