Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"C.J.A.M. de Koning"'
'In 2000 the book Robotic Milking, reflecting the proceedings of an International Symposium which was held in The Netherlands came out. At that time, commercial introduction of automatic milking systems was no longer obstructed by technological inade
Autor:
E. Wall, Kjell Johansson, Sofia Nyman, Roel F. Veerkamp, Donagh P. Berry, Britt Berglund, C.J.A.M. de Koning
Publikováno v:
Nyman, S, Johansson, K, de Koning, D J, Berry, D P, Veerkamp, R F, Wall, E & Berglund, B 2014, ' Genetic analysis of atypical progesterone profiles in Holstein-Friesian cows from experimental research herds ', Journal of Dairy Science, vol. E-pub 22 August . https://doi.org/10.3168/jds.2014-7984
Journal of Dairy Science, 97(11), 7230-7239
Journal of Dairy Science 97 (2014) 11
Journal of Dairy Science, 97(11), 7230-7239
Journal of Dairy Science 97 (2014) 11
peer-reviewed The objective of this study was to quantify the genetic variation in normal and atypical progesterone profiles and investigate if this information could be useful in an improved genetic evaluation for fertility for dairy cows. The pheno
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::da2b52c0d35aadeadcba41c10aae4908
https://hdl.handle.net/20.500.11820/bc7f58d8-ffb9-40fb-b5e1-8eb82737cbf1
https://hdl.handle.net/20.500.11820/bc7f58d8-ffb9-40fb-b5e1-8eb82737cbf1
Publikováno v:
Netherlands Journal of Agricultural Science. 45:15-31
The role of engineering research in the development of robotic milking systems and the integration of robotic milking in dairy farms are reviewed. The milking stall, robot arm, teat sensing system, milking equipment and udder cleaning devices of comm
Autor:
C.J.A.M. de Koning
The first ideas of fully automating the milking process were generated in the mid-seventies of the twentieth century. Since the first appearance of commercial systems in 1992, automatic milking systems (AM-systems), also called robotic milking system
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::68dc2f16c4b37ff247faa9d8213016b2
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-374407-4.00360-5
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-374407-4.00360-5
Publikováno v:
Journal of Dairy Science 93 (2010) 3
Journal of Dairy Science, 93(3), 942-953
Journal of Dairy Science, 93(3), 942-953
The objective of this study was to quantify individual variation in daily milk yield and milking duration in response to the length of the milking interval and to assess the economic potential of using this individual variation to optimize the use of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::002743aab60c31625495909664da144d
https://research.wur.nl/en/publications/increasing-the-revenues-from-automatic-milking-by-using-individua
https://research.wur.nl/en/publications/increasing-the-revenues-from-automatic-milking-by-using-individua
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.