Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"C.G. Balestrini"'
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. 32:855-880
Heat penetration studies were conducted to investigate the effect of potential heat transmission error on the heating factors as a result of internal mounting of remote sensors in 211 × 300 can sizes. The applicability of established correction fact
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. 30:458-471
Using 5% w/v bentonite suspension as model food, studies were conducted to evaluate the performance of internally mounted remote sensors relative to thermocouples in 300 x 407 cans. These studies were done to essentially evaluate the impact of remote
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.