Zobrazeno 1 - 10
of 228
pro vyhledávání: '"C.F. Ma"'
Autor:
A. Huber, G. Sergienko, M. Groth, D. Keeling, M. Wischmeier, D. Douai, E. Lerche, C. Perez von Thun, S. Brezinsek, V. Huber, A. Boboc, M. Brix, I.S. Carvalho, A.V. Chankin, E. Delabie, I. Jepu, V. Kachkanov, V. Kiptily, K. Kirov, Ch. Linsmeier, E. Litherland-Smith, C.G. Lowry, C.F. Maggi, J. Mailloux, A.G. Meigs, Ph. Mertens, M. Poradzinski, K.-D. Zastrow, M. Zlobinski
Publikováno v:
Nuclear Materials and Energy, Vol 41, Iss , Pp 101806- (2024)
Analysis of comparable discharges fuelled by either deuterium or protium reveals a clear relationship between the isotope mass and the H-mode density limit. Notably, the density limit is significantly lower in protium, showing a reduction of up to 35
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/847945a56a054ba0a9ffa2ecf4fd5fe0
Autor:
E.A. Fernandes, C.F. Martins, J.R. Sales, D.F.P. Carvalho, J.A.M. Prates, M.M. Lordelo, L.L. Martins, A. Raymundo, A.M. Almeida
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 103, Iss 11, Pp 104106- (2024)
ABSTRACT: Global population is rising, leading to higher demand for meat and concerns on environmental and economic impacts of conventional feedstuffs that corn and soybean meal have. Recently there has been a shift towards more sustainable feedstuff
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/52529b8dc86e4d2cb1c833a0778a2fb8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The Art of Measuring in the Thermal Sciences ISBN: 9780429201622
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::034f968eaa9907705043a5349844e750
https://doi.org/10.1201/9780429201622-4
https://doi.org/10.1201/9780429201622-4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D.M. Ribeiro, D. Luise, M. Costa, D.F.P. Carvalho, C.F. Martins, F. Correa, M. Pinho, A. Mirzapour-Kouhdasht, M. Garcia-Vaquero, M.P. Mourato, P. Trevisi, A.M. de Almeida, J.P.B. Freire, J.A.M. Prates
Publikováno v:
Animal, Vol 18, Iss 6, Pp 101189- (2024)
Laminaria digitata is a brown seaweed rich in prebiotic polysaccharides, mainly laminarin, but its alginate-rich cell wall could compromise nutrient access. Carbohydrase supplementation, such as individual alginate lyase and carbohydrases mixture (Ro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/81cabdf9558a459993622978b336d45a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.