Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"C.F. Børsting"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 12, Pp 9523-9541 (2022)
ABSTRACT: Due to climate change, periods of drought might be longer and occur more frequently, which challenges roughage production and requires changed feeding of dairy cattle by increasing the grain content of the diet. This study investigated the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d15534158ac544ca84b852f51ab98571
Publikováno v:
Animal, Vol 7, Iss 8, Pp 1298-1306 (2013)
The objective was to study the effect of rumen-escape starch and coarseness of ingredients in pelleted concentrates on performance, carcass quality and rumen wall characteristics in rosé veal calf production. Two alternative concentrates (Coarse and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d5a12aeaf0ad44d984bc93752dae0e15
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Halachmi, I, Børsting, C F, Maltz, E, Edan, Y & Weisbjerg, M R 2011, ' Feed intake of Holstein, Danish Red, and Jersey cows in automatic milking systems ', Livestock Science, vol. 138, no. 1-3, pp. 56-61 . https://doi.org/10.1016/j.livsci.2010.12.001
The voluntary dry matter intake (DMI) of a cow is an important parameter in dairy farming; however, it cannot be measured directly for individual cows within a group, therefore a model is needed to estimate the individual cow DMI. In a previous study
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology. 54:249-265
The nutritive value of raw and enzyme treated whole grain wheat and six mill fractions produced by successive decortication was studied. The mill fractions, which varied considerably in chemical composition, consisted of one fraction enriched in peri
Publikováno v:
Børsting, C F, Mejborn, H, Eggum, B O, Bach Knudsen, K E & Steenfeldt, S 1995, ' The nutritive value of decorticated mill fractions of wheat : 3. Digestibility experiments with boiled and enzyme treated fractions fed to mink ', Animal Feed Science and Technology, vol. 53, pp. 317-336 .
The nutritive value of boiled and enzyme treated whole grain wheat and six mill fractions prepared by successive decortication of wheat kernels was studied in 15 digestibility trials with mink. The decortication process yielded mill fractions varying