Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"C.E. Scheidtweiler"'
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology 31 (1993)
Food and Chemical Toxicology, 31, 731-737
Food and Chemical Toxicology, 31, 731-737
The antimutagenic potential of casein was investigated using several mutagens, including some food-related mutagens, and the Salmonella/microsome and Escherichia coli DNA-repair tests. The effect depended on the type of mutagen and the incubation tim
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::988f67d54c65684356d5e23fb8c4c132
https://research.wur.nl/en/publications/antimutagenic-effects-of-casein-and-its-digestion-products
https://research.wur.nl/en/publications/antimutagenic-effects-of-casein-and-its-digestion-products
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.