Zobrazeno 1 - 10
of 121
pro vyhledávání: '"C.E. Realini"'
Effects of whole linseed and rumen-protected conjugated linoleic acid enriched diets on beef quality
Autor:
M. Barahona, J.L. Olleta, C. Sañudo, P. Albertí, B. Panea, M. Pérez-Juan, C.E. Realini, M.M. Campo
Publikováno v:
Animal, Vol 10, Iss 4, Pp 709-717 (2016)
Instrumental assessments and sensory tests were performed to evaluate the effects of diet and postmortem ageing time (1, 7 and 21 days) on beef quality. A total of 48 Friesian calves were randomly allocated to four dietary treatments: control, whole
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d06a361e601e44f1855ed40fb6babc1b
Publikováno v:
Animal, Vol 2, Iss 12, Pp 1753-1762 (2008)
Dietary fat influences the physico-chemical properties of meat, and fatty acid (FA) composition may have implications on human health. The objectives of the experiment were to study tissue FA partitioning and the effect of dietary fat source on tissu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b48156968d1f433a9ee91a249d84edfb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Meat science. 162
This study compares a miniaturized spectrophotometer to benchtop and hand-held Vis-NIR instruments in the spectral range of 900–1700 nm for prediction of intramuscular fat (IMF) content of freeze-dried ground lamb meat; and their ability to differe