Zobrazeno 1 - 10
of 98
pro vyhledávání: '"C.E. Budde"'
Publikováno v:
Revista Argentina de Microbiología, Vol 37, Iss 4, Pp 214-216 (2005)
The PetrifilmTM Aerobic Count Plate (ACP) developed by 3M laboratories, is a ready-to-use culture medium system, useful for the enumeration of aerobic bacteria in food. PetrifilmTMwas compared with a standard method in several different food products
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d2119c1476749e985aee9f7e9aed058
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Small Ruminant Research. 76:177-182
The fully integrated cold chain is an important part in the implementation of Hazard Analysis and Critical Control Points procedures by food industry. The aim of this work was to determine the behavior of Enterobacter amnigenus (ATCC 33072 and an iso
Publikováno v:
Journal of Food Safety. 27:241-250
The aim of this work was to identify the spoilage microorganisms in commercially produced creme caramel and to study their growth kinetic in different conservation conditions. Fifty-four randomly selected strains were isolated from altered creme cara
Publikováno v:
Small Ruminant Research. 66:175-180
General profiles and effect of season on microbiological characteristics of Crottin goat's cheese were evaluated in different batches during storage. Microorganisms determined were: mesophilic, proteolytic, halotolerant, psychotrophs, coliforms, yeas
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Statistical Physics. 89:369-377
We investigate the conditions under which a steady state can be reached in a two-dimensional diffusion-controlled trapping reaction. If there is no interaction between trap and diffusing particles, the reaction rate decreases monotonically to zero. H
Publikováno v:
Physica A: Statistical Mechanics and its Applications. 231:317-323
We analyze the main properties of a diffusion-controlled reaction of the type A + T → T in the presence of a field that affects the mobile particles A but not the fixed traps T. For one-dimensional systems a steady state is reached exponentially fa