Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"C.D. Kanakis"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Charilaos Giotis, Iliada K. Lappa, Ioanna Oikonomou, Marinos Xagoraris, Christos S. Pappas, C.D. Kanakis, Efstathia Skotti, Dimitra Daferera, Petros A. Tarantilis
Publikováno v:
Sustainability, Vol 13, Iss 5454, p 5454 (2021)
Sustainability
Volume 13
Issue 10
Sustainability
Volume 13
Issue 10
The aim of this work was the study and evaluation of winery by-products in the framework of the circular bioeconomy. Grape seeds and grape skins from Greek Ionian Islands varieties were analyzed in an attempt to provide the appropriate basis for mode
Autor:
P. Chanphai, Petros A. Tarantilis, P. Bourassa, C.D. Kanakis, M.G. Polissiou, H.A. Tajmir-Riahi
Publikováno v:
Food Hydrocolloids. 77:322-328
In this review, the structural analysis and the loading efficacies of dietary tea polyphenols (+)-catechin (C), (−)-epicatechin (EC), (−)-epicatechingallate (ECG) and (−)-epigallocatechingallate (EGCG) with milk proteins β-lactoglobulin (β-LG
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :217-222
Crocetin (CRT) and dimethylcrocetin (DMCRT) are derived from saffron's carotenoids while safranal is the main component of its essential oil. The antioxidant activity of these compounds was tested by the DPPH antioxidant activity assay. Also the inte
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
C. P. del Campo, Gonzalo L. Alonso, C.D. Kanakis, Manuel Carmona, Eirini Anastasaki, Christos S. Pappas, Moschos G. Polissiou, Luana Maggi
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 230:571-577
Mid-infrared spectroscopy combined with multivariate analysis has been applied for the discrimination of 250 saffron samples from Greece (40 samples), Iran (87 samples), Italy (60 samples) and Spain (63 samples). The infrared spectra of saffron filam
Autor:
Christos S. Pappas, Petros A. Tarantilis, C.D. Kanakis, J. Bariyanga, H.A. Tajmir-Riahi, Moschos G. Polissiou
Publikováno v:
Journal of Photochemistry and Photobiology B: Biology. 95:204-212
Saffron is the red dried stigmas of Crocus sativus L. flowers and used both as a spice and as a drug in traditional medicine. Its numerous applications as an antioxidant and anticancer agent are due to its secondary metabolites and their derivatives