Zobrazeno 1 - 10
of 216
pro vyhledávání: '"C.C. Gilbert"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Arnaud Thomas, Pascal Schlich, L. Dreyfuss, A. Knippertz, M. Chambault, C.C. Gilbert, Ana Patricia Silva, S. Henneberg, Eliza Kostyra, A. Hegyi, Stefanie Kremer
Publikováno v:
Food Research International
Food Research International, 2017, 99 (Part 1), pp.426-434. ⟨10.1016/j.foodres.2017.05.035⟩
Food Research International, 99(1), 426-434
Food Research International 99 (2017) 1
Food Research International, 2017, 99 (Part 1), pp.426-434. 〈10.1016/j.foodres.2017.05.035〉
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Food Research International, 2017, 99 (Part 1), pp.426-434. ⟨10.1016/j.foodres.2017.05.035⟩
Food Research International, 99(1), 426-434
Food Research International 99 (2017) 1
Food Research International, 2017, 99 (Part 1), pp.426-434. 〈10.1016/j.foodres.2017.05.035〉
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
The idea of having untrained consumers performing Temporal Dominance of Sensations (TDS) and dynamic liking in the same session was recently introduced (Thomas, van der Stelt, Prokop, Lawlor, & Schlich, 2016). In the present study, a variation of the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lee, Rod Ping-Tsan1 (AUTHOR) 20633003@mail.ntou.edu.tw, Lin, Yu-Ru1 (AUTHOR), Huang, Chih-Yang1 (AUTHOR) cyhuang@mail.ntou.edu.tw, Nan, Fan-Hua1 (AUTHOR) cyhuang@mail.ntou.edu.tw
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Apr2024, Vol. 14 Issue 7, p1054. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.