Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"C.A. Sgoifo Rossi"'
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science, Vol 27, Iss 3, Pp 290-297 (2015)
Study evaluated the effects of vacuum ageing (2, 4, 6, 8, 10, 12, 16 days) on veal loin (longissimus dorsi; LD) and silverside (biceps femoris; BF) physical and sensory characteristics. Ageing did not affect cooking loss, increased LD pH and L*, a* a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/094803bbbe364133b5d4ba49b889b08a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
N.P. Linden, Vittorio Dell’Orto, David L. Hopkins, C.A. Sgoifo Rossi, Eric N. Ponnampalam, G. Baldi, Surinder S Chauhan, Frank R. Dunshea
Publikováno v:
Meat Science. 148:105-112
Dietary supplementation of vitamin E (VitE) in a synthetic or natural form was examined. Forty-eight lambs were assigned (n = 16) to either a grain-based diet at moderate (MOD, 42 mg∙kg−1 VitE as all-rac α-tocopheryl acetate) or supranutritional
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cristian Bernardi, C.A. Sgoifo Rossi, G. Baldi, J. P. Marden, R. Compiani, Vittorio Dell’Orto, M. Muraro
Publikováno v:
Journal of Animal and Feed Sciences. 24:93-99
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 36:253-262
A total of 8 lots of vacuum-packed bovine rump hearts (Gluteus medius muscle) imported in Italy from Argentina were submitted to microbiological (total bacterial count, Enterobacteriaceae, Pseudomonas spp., Lactobacilli, sulfite-reducing Clostridia,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.