Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"C.A. Howitt"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nishio, Jun1 (AUTHOR) chijiiwa@fdcnet.ac.jp, Nakayama, Shizuhide2 (AUTHOR) n.shizuhide@gmail.com, Chijiiwa, Yoshiro1 (AUTHOR), Koga, Mikiro2 (AUTHOR) miki.zxcv@icloud.com, Aoki, Mikiko3 (AUTHOR) mikikoss@fukuoka-u.ac.jp
Publikováno v:
Cancers. Sep2024, Vol. 16 Issue 18, p3146. 12p.
Autor:
C.A. Howitt
Cereals are the major components of human diets and are traded as a commodity on a global scale. Often there is a price differential based on the suitability of a variety for use in a defined end product or quality. This provides a need for the abili
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::640ecc2a8e714b522b8c064eff87030a
https://doi.org/10.1533/9781845699529.3.311
https://doi.org/10.1533/9781845699529.3.311
Autor:
C.W. Wrigley, I.L. Batey, S. Uthayakumaran, M.J. Edney, P. Zwer, Z. Gyõri, M.A. Fitzgerald, J.R.N. Taylor, K.G. Duodu, S.R. Delwiche, C.A. Howitt, A.J. Alldrick, Z. Bedõ, L. Láng, M. Rakszegi, M.J. Gooding, D. Miskelly, D.A.I. Suter, D.L. King, R. Zeug, J. Pettit
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::2c3f3980291695c42dbf4df180b03cb9
https://doi.org/10.1016/b978-1-84569-563-7.50030-9
https://doi.org/10.1016/b978-1-84569-563-7.50030-9
Publikováno v:
Bread Making ISBN: 9780849317620
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ca6f010eb5858ca4f81579deb241c7de
https://doi.org/10.1201/9780203495001.ch11
https://doi.org/10.1201/9780203495001.ch11
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.