Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"C. fimbriata"'
Autor:
Aunzar Bashir Lone, Hina F. Bhat, Sunil Kumar, Abderrahmane Aït-Kaddour, Rana Muhammad Aadil, Abdo Hassoun, Zuhaib F. Bhat
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 112, Iss , Pp 107167- (2025)
A bioactive film was developed using cricket (Acheta domestica) protein (Cric-Prot) and Caralluma fimbriata extract-based nanoparticles [Car-Fim-NPs (0.0, 1.0, 2.0, and 3.0 % w/v)] to augment the storage stability and functional value of cheddar chee
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be41a9387c554635875aacc33e1f014d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jiyu Cheng, Jiawen Wu, Zhihao Liu, Xiaoqiong Zhang, Xinghua Lu, Liqing Yin, Guoquan Lu, Linjiang Pang
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 11, p 2224 (2023)
Ceratocystis fimbriata Ellis & Halsted is the pathogen causing black rot in sweet potatoes that can lead to flavor change and toxin release. This study detected the volatile organic compounds (VOCs) of C. fimbriata-infected sweet potatoes in the earl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3618282bdadd49ea8882c710221a4882
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pang, Jiyu Cheng, Jiawen Wu, Zhihao Liu, Xiaoqiong Zhang, Xinghua Lu, Liqing Yin, Guoquan Lu, Linjiang
Publikováno v:
Foods; Volume 12; Issue 11; Pages: 2224
Ceratocystis fimbriata Ellis & Halsted is the pathogen causing black rot in sweet potatoes that can lead to flavor change and toxin release. This study detected the volatile organic compounds (VOCs) of C. fimbriata-infected sweet potatoes in the earl
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lone AB; Division of Livestock Products Technology, SKUAST-J, Jammu, India., Bhat HF; Division of Animal Biotechnology, SKUAST-K, Kashmir, India., Kumar S; Division of Livestock Products Technology, SKUAST-J, Jammu, India., Aït-Kaddour A; Université Clermont Auvergne, INRAE, VetAgro Sup, UMRF, 15000 Aurillac, France; Department of Food Technology, Faculty of Agroindustrial Technology, University of Padjadjaran, Sumedang 45363, Jawa Barat, Indonesia. Electronic address: abderrahmane.aitkaddour@vetagro-sup.fr., Aadil RM; National Institute of Food Science and Technology, University of Agriculture, Faisalabad, Pakistan., Hassoun A; Sustainable AgriFoodtech Innovation & Research (SAFIR), Arras, France., Bhat ZF; Division of Livestock Products Technology, SKUAST-J, Jammu, India. Electronic address: zuhaibbhatvet@gmail.com.
Publikováno v:
Ultrasonics sonochemistry [Ultrason Sonochem] 2024 Nov 29; Vol. 112, pp. 107167. Date of Electronic Publication: 2024 Nov 29.