Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"C. de Alda-Garcilope"'
Autor:
Alejandrina Gallego-Picó, C. de Alda-Garcilope, J.C. Bravo-Yagüe, P. Fernández-Hernando, Rosa Mª Garcinuño-Martínez
Publikováno v:
Food Chemistry. 135:1785-1788
Honey attributes such as geographical origin or specified botanical sources often command a premium price due to their organoleptic or pharmacoactive properties. "Miel de Granada" is a highly quality product with protected designation of origin (PDO)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Karabagias, Ioannis, Louppis, Artemis, Karabournioti, Sofia, Kontakos, Stavros, Papastephanou, Chara, Kontominas, Michael
Publikováno v:
European Food Research & Technology; May2017, Vol. 243 Issue 5, p889-900, 12p