Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"C. Zucchi-Dentone"'
Autor:
G.H. McIntosh, C. Zucchi-Dentone, Angel Gil, Norma.J Wilden, L. Colombo, E. Gatti, Francesco Ferrari, H.G. Petering, Luciano Cominacini, T. Nakamoto, G. C. Descovich, K.L. Stemmer, G. Avellone, L. Murthy, M L Pita, Richard J. Illman, G. Noseda, Antonio Sánchez-Pozo, U. Senin, HarryJ. Carlisle, C. Fragiacomo, M. Sirtori, Vincent N. Finelli, P.G. Da Col, Cesare R. Sirtori, Paul U. Dubuc, Ulisse Garbin, E.E. Menden, S. Lenzi, Luigi Cattin, J. Morales, Ottavio Bosello, I Zocca, J.A. Martínez-Valverde, Antonio Vittorino Gaddi, K.R. McGrath, Elmo Mannarino, David L. Topping, M.N. Taylor, Anna Davoli
Publikováno v:
Annals of Nutrition and Metabolism. 29:I-VI
Autor:
U. Senin, C. Fragiacomo, M. Sirtori, Cesare R. Sirtori, G. Noseda, G. C. Descovich, S. Lenzi, G. Avellone, Antonio Vittorino Gaddi, P.G. Da Col, E. Gatti, C. Zucchi-Dentone, Elmo Mannarino, L. Colombo, Luigi Cattin
Publikováno v:
Annals of nutritionmetabolism. 29(6)
Plasma lipoprotein changes were evaluated in 65 type II patients undergoing sequential 4-week dietary treatments with: (I) standard low-lipid diet; (II) low-lipid diet with total replacement of animal proteins with textured soy proteins containing 6%
Autor:
G. Noseda, G.H. McIntosh, L. Murthy, Norma.J Wilden, E. Gatti, Richard J. Illman, Francesco Ferrari, K.L. Stemmer, Ulisse Garbin, Ottavio Bosello, H.G. Petering, U. Senin, K.R. McGrath, M.N. Taylor, Luigi Cattin, C. Fragiacomo, Anna Davoli, G. C. Descovich, L. Colombo, Paul U. Dubuc, Cesare R. Sirtori, M. Sirtori, Elmo Mannarino, T. Nakamoto, M L Pita, Antonio Sánchez-Pozo, G. Avellone, Luciano Cominacini, P.G. Da Col, C. Zucchi-Dentone, David L. Topping, Antonio Vittorino Gaddi, Angel Gil, S. Lenzi, J.A. Martínez-Valverde, Vincent N. Finelli, I Zocca, HarryJ. Carlisle, J. Morales, E.E. Menden
Publikováno v:
Annals of Nutrition and Metabolism. 29:389-390
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.