Zobrazeno 1 - 10
of 96
pro vyhledávání: '"C. Yuangklang"'
Autor:
W. Polviset, J.T. Schonewille, H. Everts, C. Wachirapakorn, C. Yuangklang, E. Claeys, S. De Smet
Publikováno v:
Animal, Vol 9, Iss 12, Pp 2072-2080 (2015)
In a 2×2 factorial design, 12 Thai Native and 12 Holstein bulls were fed ad libitum a total mixed ration (20 : 80; roughage : concentrate) with whole cottonseed (WCS) or sunflower seed (SFS) as oilseed sources. The rations contained 7% crude fat and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/efd19aa484f041dea2ce5a79129fa880
Publikováno v:
Animal, Vol 7, Iss 12, Pp 1950-1958 (2013)
Medium-chain fatty acids (MCFA), for example, capric acid (C10:0), myristic (C14:0) and lauric (C12:0) acid, have been suggested to decrease rumen archaeal abundance and protozoal numbers. This study aimed to compare the effect of MCFA, either suppli
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f9d58328f04a404ca8a223318cac95b2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Asian Journal of Animal Sciences. 12:1-8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
This study was designed to determine effect of supplemented tomato pomace and fobrolytic enzyme on egg production and egg quality. A total of 40 CP brown laying hens (95 week old) were used in completely randomized design in 2x2 factorial arrangement
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::79285250e97c62009419762ebf71599c
The effect of cassava root ensiled with cassava top or legumes on voluntary feed intake and milk production were determined in 12 dairy cows using a 4×3 change-over design. Experimental period were 30 days long and consisted of 14 days of adaptation
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0e2cad678474422da52de4973e28cd6b
Autor:
S, Wongsuthavas, C, Yuangklang, K, Vasupen, J, Mitchaothai, A, Alhaidary, H E, Mohamed, A C, Beynen
Publikováno v:
Journal of animal physiology and animal nutrition. 95(2)
The hypothesis tested was that the feeding of n-6 polyunsaturated fatty acids (PUFA) results in more whole-body fatty acid oxidation than the feeding of saturated fatty acids (SFA). It was reasoned that the increased fatty acid oxidation would be ass
Publikováno v:
Communications in agricultural and applied biological sciences. 73(1)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.