Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"C. Y. Lii"'
Publikováno v:
Journal of Food and Drug Analysis. 12
Publikováno v:
Journal of Food and Drug Analysis. 11
Two types of rice cultivars, indica type (Tainung Sen 19, TNuS19) and waxy (Taichung Waxy 70, TCW70) were used as samples to investigate the changes in the physicochemical properties of damaged rice starch by ball-milling treatment. Rapid Visco Analy
Publikováno v:
Journal of Microencapsulation. 20:47-56
A preparation of microcapsules from granular potato starch by its prolonged (up to 48 h) soaking in water is proposed. The effects of temperature and size of granules is studied. Such treatment removes the amorphous part of the granule interior, form
Autor:
W.Y. Al‐Dabbagh, M.C. Allan, E.K. Arendt, J. Emig, G. Wolf, W.P. Hammes, A.M. Azzam, Samir Ghoneim, M. Zakaria Ebrahim, H. Abd El‐Shafy, Y.A. Heikal, G. Böcker, H. Buckenhüskes, M. Niemann, K. Gierschner, H. Omran, J. H. Rwan, C. C. Chou, C. Y. Lii, Heike Dörnenburg, Ute Werrmann, Dietrich Knorr, M.L. Dupuy, S. Furlan, P. Strehaiano, D. Engesser, W.H. Holzapfel, B. Evliya, Berhanu A. Gashe, B. Grześkowiak, E. Berghofer, R. Gürtler, R. Süßmuth, W. Hartmeier, R. Borgmann, S. Voss, T. Henick‐Kling, D. Cox, Inken Jensen, Julia Kantasubrata, A.T. Karossi, A.S. Pramudi, M. Kicherer, U. Trück, R. W. Klingler, A. Vollmar, S. Krieger, T. Schneider, V.P. Hammes, Heike Paulmann, J.B. van der Plaat, O. Neyreneuf, Andrea Raasch, Peter Raspor, Inge Russell, Graham G. Stewart, J. Schmitz, W.P. Hanmes, R. Nagel, E. Lippert, U. Setzermann, Seung Hwa Min, Yongyo Yutamatangul, Walter P. Hammes, A. Strahl, P. Taillandier, Stefan Ullrich, H. Grünenwald, M. Zimmermann, C.C. Emeis
Publikováno v:
Food Biotechnology. 4:471-490
Publikováno v:
Journal of microencapsulation. 20(1)
A preparation of microcapsules from granular potato starch by its prolonged (up to 48 h) soaking in water is proposed. The effects of temperature and size of granules is studied. Such treatment removes the amorphous part of the granule interior, form
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.