Zobrazeno 1 - 10
of 149
pro vyhledávání: '"C. Voidarou"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aura Daraba, Theodoros Varzakas, Georgios Rozos, C. Voidarou, Hesham A. El Enshasy, Jocelyn C. Lee
Publikováno v:
Foods
Foods, Vol 10, Iss 2169, p 2169 (2021)
Foods, Vol 10, Iss 2169, p 2169 (2021)
The food industry’s failure in planning and designing of and in implementing a Food Safety Management System and its foundation elements leads, in most instances, to compromised food safety and subsequent foodborne illness outbreaks. This phenomeno
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 9, Iss 2041, p 2041 (2021)
Microorganisms
Microorganisms
The increasing incidence of drug- resistant pathogens raises an urgent need to identify and isolate new bioactive compounds from medicinal plants using standardized modern analytical procedures. Medicinal plant-derived compounds could provide novel s
Autor:
Ioanna Prapa, Vasiliki Kompoura, Amalia E. Yanni, Maria Antoniadou, Eugenia Bezirtzoglou, Yiannis Kourkoutas, Valentini Santarmaki, Theodoros Varzakas, Konstantina Kantartzi, Christina Tsigalou, Gregoria Mitropoulou, C. Voidarou, Elisavet Stavropoulou
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 9, Iss 516, p 516 (2021)
Microorganisms
Microorganisms
Over the last decades, the incidence of diabetes has increased in developed countries and beyond the genetic impact, environmental factors, which can trigger the activation of the gut immune system, seem to affect the induction of the disease process
Over the last decades, the incidence of diabetes has increased in developed countries and beyond the genetic impact, environmental factors, which can trigger the activation of the gut immune system, seem to affect the induction of the disease process
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::930aa4fa33bbd10887fde66003475a08
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2999945
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2999945
Autor:
Theodoros Varzakas, Anastasios Tsinas, Georgios Rozos, Eugenia Bezirtzoglou, Athina Tzora, Athanasios Alexopoulos, Ioannis Skoufos, C. Voidarou
Publikováno v:
Applied Sciences
Volume 10
Issue 20
Applied Sciences, Vol 10, Iss 7309, p 7309 (2020)
Volume 10
Issue 20
Applied Sciences, Vol 10, Iss 7309, p 7309 (2020)
Screening natural products for bacteriocin-producing bacteria may be the equilibrium point between the consumer demand for mild processing and the industry&rsquo
s need for hazard control. Raw unprocessed honeycombs filled with oregano honey fro
s need for hazard control. Raw unprocessed honeycombs filled with oregano honey fro
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.