Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"C. Veiros"'
Autor:
C. Veiros, António M. Peres, Ana C. A. Veloso, Isabel M.P.L.V.O. Ferreira, Álvaro Mendonça, Olívia Pinho
Publikováno v:
CIÊNCIAVITAE
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Scopus-Elsevier
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Scopus-Elsevier
Terrincho cheese is an uncooked, pressed cheese made from raw whole ovine milk from the "Churra da Terra Quente" breed. It requires a minimum ripening time of 30 d. A detailed evaluation of the effect of ripening time on the breakdown of the casein f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.