Zobrazeno 1 - 10
of 253
pro vyhledávání: '"C. Ulrichs"'
Publikováno v:
Journal of Applied Botany and Food Quality, Vol 83, Iss 1 (2012)
In the present study the effects of intermittent-direct-electric-current (IDC; for one hour per day) on phenolic compounds and antioxidant activity in radish (Raphanus sativus L.) was studied. The radish plants were cultivated in rock wool substrate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/81a5be7f22e84beeb7392e54ecae98a1
Publikováno v:
Journal of Applied Botany and Food Quality, Vol 83, Iss 2 (2012)
A greenhouse experiment was conducted to assess the effect of salt stress on the growth of the cape gooseberry. Sixty-seven-day-old cape gooseberry plants were surveyed in perlite pot cultures salinized with varying concentrations of NaCl, i.e. 0 (co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a44b452393149f98a2dc4fa4d493369
Publikováno v:
Journal of Applied Botany and Food Quality, Vol 82, Iss 1 (2012)
Due to the benefits of herbal medicine and their wide range of application for human health, the usage of natural drug products, such as willow bark extract, has increased in the last few years. The principle active compounds of the drugs comprised p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/beeb67c0dd254bb3a303460960e750a3
Publikováno v:
Journal of Applied Botany and Food Quality, Vol 82, Iss 2 (2012)
Glucosinolates (GS) are sulfur-rich secondary metabolites found in the Brassicaceae and other related families of the order Brassicales. GS consist of structurally-related compounds with different side chains. To explore the possibility that various
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d9e910e9dc9c45cd8aecb31f36c4bbda
Publikováno v:
Journal of Applied Botany and Food Quality, Vol 82, Iss 2 (2012)
The glucosinolate(GS)-myrosinase system of Brassicaceae, including the model plant Arabidopsis thaliana (L.), comprises a defence which is effective especially against generalist herbivores. Based on their side chain structure GS are grouped into ali
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a09f44d96a404d62bc600e0ae68f6d0d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.