Zobrazeno 1 - 10
of 148
pro vyhledávání: '"C. Turchiuli"'
Publikováno v:
Chemical Engineering Science
Chemical Engineering Science, 2023, 265, pp.118187. ⟨10.1016/j.ces.2022.118187⟩
Chemical Engineering Science, 2023, 265, pp.118187. ⟨10.1016/j.ces.2022.118187⟩
International audience; This work focuses on the study of sprays generated through a bifluid nozzle and the modelling of characteristic spray properties (two characteristic diameters and a polydispersity index) using dimensional analysis. Two types o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6d5389fef74dfaa72278e716d023fe93
https://hal.science/hal-03846328/document
https://hal.science/hal-03846328/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 57 (2017)
The encapsulation of polyunsaturated fatty acids (PUFAs) in powder by spray drying oil-in-water (O/W) emulsion containing antioxidant is used both to modify their handling properties and to preserve their functional properties. In this study, the inf
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a26f88e27cf04b6db28e1a0a005e80e4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemical Engineering Research and Design
Chemical Engineering Research and Design, Elsevier, 2020, 163, pp.36-46. ⟨10.1016/j.cherd.2020.08.004⟩
Chemical Engineering Research and Design, Elsevier, 2020, 163, pp.36-46. ⟨10.1016/j.cherd.2020.08.004⟩
International audience; In food industry, atomization is an essential process as a large range of products are manufactured by spray drying of concentrated solutions. The pressure drop inside the nozzle, and its relation with the flowrate, is of prim
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
B, Cuq, C, Gaiani, C, Turchiuli, L, Galet, J, Scher, R, Jeantet, S, Mandato, J, Petit, I, Murrieta-Pazos, A, Barkouti, P, Schuck, E, Rondet, M, Delalonde, E, Dumoulin, G, Delaplace, T, Ruiz
Publikováno v:
Advances in food and nutrition research. 69
Food powders are used in everyday life in many ways and offer technological solutions to the problem of food production. The natural origin of food powders, diversity in their chemical composition, variability of the raw materials, heterogeneity of t