Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"C. Simões Nunes"'
Publikováno v:
Livestock Science. 108:218-221
The addition of organic acids to diet of young pigs has been shown to improve their zootechnical performance. The aim of these experiments was to evaluate the effects of dietary supplementation with BA (VevoVitall®) on the zootechnical performance (
Autor:
Luis Pasamontes, Markus Wyss, A. P. G. M. Van Loon, Kurt Vogel, F. Mascarello, S. Augem, Roland Brugger, Denis Hug, C. Simões Nunes, P. Guggenbuhl
Publikováno v:
Applied Microbiology and Biotechnology. 63:383-389
Aspergillus fumigatus phytase has previously been identified as a phytase with a series of favourable properties that may be relevant in animal and human nutrition, both for maximising phytic acid degradation and for increasing mineral and amino acid
Publikováno v:
Journal of Animal Science. 90:182-184
Phosphorus of plant-based feedstuffs for monogastric animals is mainly in the form of phytic P, which has a very low bioavailability. The nondigested phytic P may contribute to P pollution. Furthermore, phytic acid may reduce digestibility of other m
Publikováno v:
Journal of Animal Science. 90:95-97
The addition of phytase to swine diets has generally increased P digestibility and consequently reduced fecal excretion of P. The comparative effects on P and Ca digestibility of dietary inclusion of 5 different phytases were evaluated in the weaned
Publikováno v:
Livestock Science. 109:258-260
Phytase addition to swine diets has generally resulted in a marked increase in phosphorus (P) digestibility and in a reduction of faecal excretion of P. The number of phytases present in the market is growing and the origins of the microbial genes ar
Autor:
P. Guggenbuhl, C. Simões Nunes
Publikováno v:
Livestock Science. 109:261-263
Phosphorus (P) from plant-derived feedstuffs is mainly in the form of phytic-P, which has a very low bioavailability in monogastric animals. The non-absorbed phytic-P may contribute to P pollution, reduce mineral bioavailability and might reduce prot
Autor:
P. Goggenbuhl, C. Simões Nunes
Publikováno v:
Journal of Animal and Feed Sciences. 7:177-180
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.