Zobrazeno 1 - 10
of 506
pro vyhledávání: '"C. Ruiz-Capillas"'
Publikováno v:
Animal, Vol 14, Iss 7, Pp 1371-1381 (2020)
Grape skin is a source of polyphenols with antioxidant and antimicrobial properties. Little information is available regarding its application in animal feeding. The present study investigated the effect of inclusion of fermented (FS) and unfermented
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e9d4a3f088454352b9c1cd530c9b4940
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lorena Salcedo-Sandoval, Francisco Jiménez-Colmenero, C. Ruiz-Capillas Pérez, Susana Cofrades, Maria Teresa Solas
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Nutritional, sensory and technological properties of frankfurters as affected by reformulation processes designed to reduce fat content and improve fatty acid profile were investigated. Healthier oils stabilized in oil in water emulsion or in konjac
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a17bda49ddb64e69e73e5507e16ae236
http://hdl.handle.net/10261/65824
http://hdl.handle.net/10261/65824
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Aquaculture, 242 (1-4). pp. 455-478.
instname
Aquaculture, 242 (1-4). pp. 455-478.
24 pages, 1 figure, 6 tables
During the present study, we aimed to provide a first look at the amino acid composition of the early stages of cephalopods and follow possible effects of certain dietary treatments. Amino acid profiles of cuttlefish
During the present study, we aimed to provide a first look at the amino acid composition of the early stages of cephalopods and follow possible effects of certain dietary treatments. Amino acid profiles of cuttlefish
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d4c7209c30446da604965c452473d58c
http://hdl.handle.net/10261/30674
http://hdl.handle.net/10261/30674
Autor:
William F. A. Horner, C. Ruiz-Capillas
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
There are many chemical, microbiological and sensory indices of fish quality. Of the chemical indices, TMA-N and TVB-N are probably the most used in connection with remaining shelf-life determination. This paper reports on a study of modifications to
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::80c9ecfce792a42fe51425d7053131cd
http://hdl.handle.net/10261/89168
http://hdl.handle.net/10261/89168
Autor:
Liang, Xiaoxu1 (AUTHOR) liangxxu@126.com, Lin, Danlei2 (AUTHOR) carolinelin8@163.com, Zhang, Wen2 (AUTHOR) m19970042307@163.com, Chen, Shiji2 (AUTHOR) chen94599@163.com, Ding, Hongyao3 (AUTHOR) hongyaoding@njtech.edu.cn, Zhong, Hai-Jing2 (AUTHOR) hongyaoding@njtech.edu.cn
Publikováno v:
Polymers (20734360). Jun2024, Vol. 16 Issue 11, p1492. 20p.