Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"C. Roopavathi"'
Publikováno v:
Food Bioscience. 51:102246
Publikováno v:
Journal of Food Processing and Preservation. 43
Coriander paste was developed and evaluated for its physicochemical, microbial, sensory, flavor profiles, and antioxidant activities. Storage studies were carried out at 27 ± 1°C and 37 ± 1°C for 30 days. Pre‐treated paste contained 126.47 ± 1
Publikováno v:
Scientific Reports
Scientific Reports, Vol 8, Iss 1, Pp 1-6 (2018)
Scientific Reports, Vol 8, Iss 1, Pp 1-6 (2018)
Coriander foliage is a distinctive spice employed on a daily basis in curry and other Indian traditional food preparations mainly for the unique flavour attributes and health benefits. Radical scavenging activity has been demonstrated previously for
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.