Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"C. Prabhurajeshwar"'
Publikováno v:
Clinical Nutrition Experimental, Vol 23, Iss , Pp 97-115 (2019)
Milk and milk products have been used by human population since ancient ages and have been a well known source of Lactobacilli. The beneficial effects of viable probiotic bacteria as dietary supplements have gained huge research interest, Lactobacill
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/48b06903cb874785bcb0ac76f59baf48
Publikováno v:
In Annals of Global Health September-October 2016 82(5):832-839
Publikováno v:
In Environmental Nanotechnology, Monitoring & Management May 2016 5:81-87
Autor:
M H Niranjan, C Prabhurajeshwar
Publikováno v:
Asian Journal of Pharmacy and Pharmacology. 7:156-164
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mallikarjun Gundappa, C. Prabhurajeshwar, Sarfaraz Ahmed, Shanmugam Velayuthaprabhu, H.M. Navya, M. Vijayasarathy
Publikováno v:
Indian Journal Of Agricultural Research.
Background: The present study was undertaken to study the percentage of pathogenic bacteria present in different fruit and vegetable samples available in the market in and around Kalaburagi, Karnataka, South India. Methods: A total of 940 different s
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.