Zobrazeno 1 - 10
of 521
pro vyhledávání: '"C. Perotti"'
Publikováno v:
Proceedings of the International Association of Hydrological Sciences, Vol 372, Pp 357-360 (2015)
A methodology based on Persistent Scatterer Interferometry (PSI) is proposed in order to disentangle the contribution of different processes that act at different spatio-temporal scales in land subsidence (i.e. vadose zone processes as swelling/sh
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee835885a1ae4907bd2f0efeeb18e5e4
Publikováno v:
Reumatismo, Vol 55, Iss 2 (2003)
Data on the origin and biological function of procalcitonin, the pro-hormone of calcitonin, are scarce. Since this peptide can be induced in bacterial invasive infections, serum procalcitonin levels may be useful in differential diagnosis of systemic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf79af4151314d4db624fde9570af1c2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. C. Perotti, C. I. Vénica, I. V. Wolf, M. A. Vélez, G. H. Peralta, A. Quiberoni, C. V. Bergamini
Publikováno v:
Biomolecules from Natural Sources. :390-432
Autor:
S Bozzini, C Del Fante, M Morosini, C Bagnera, H O Berezhinskiy, S Auner, L Pandolfi, M Della Zoppa, C Perotti, K Hoetzenecker, P Jaksch, A Benazzo, F Meloni
Publikováno v:
03.02 - Airway cell biology and immunopathology.
Autor:
María A. Vélez, Verónica I. Wolf, Martín Espariz, Giuliana Acciarri, Christian Magni, Erica Hynes, María C. Perotti
Publikováno v:
Food Research International. 169:112861
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Claudia I. Vénica, Irma V. Wolf, María V. Beret, Carina V. Bergamini, Patricia Burns, Ana Binetti, María C. Perotti
Publikováno v:
Journal of the science of food and agricultureREFERENCES. 103(2)
Four commercial starter cultures containing Streptococcus thermophilus and Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus (S1, S2, S3 and S4; S3 also contained Limosilactobacillus fermentum) were compared for fermentation, volatile flavor compounds, phy