Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"C. Perez-Locas"'
Autor:
Mark Feeley, X.-L. Cao, C. Perez-Locas, Svetlana Popovic, Franca Beraldin, Guy Dufresne, Robert Dabeka, Genevieve Clement
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A, Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment
A total of 154 food composite samples from the 2008 total diet study in Quebec City were analysed for bisphenol A (BPA), and BPA was detected in less than half (36%, or 55 samples) of the samples tested. High concentrations of BPA were found mostly i
Autor:
V.A. Yaylayan, C. Perez-Locas
The Maillard reaction is a form of non-enzymatic browning commonly associated with the desirable color and aromas of cooked foods including bread, meat, roasted nut, coffee and confectionaries to name a few. It has also been linked to the formation o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c6aa914944bf7210b57847e89637f71e
https://doi.org/10.1533/9781845699260.1.70
https://doi.org/10.1533/9781845699260.1.70
Autor:
V.A. Yaylayan, C. Perez-Locas
Publisher Summary For several decades, synthetic chemicals have been the focus of attention, from consumer groups to government regulatory agencies, as the potential risk hazards in food. Concerns pertaining to their safety in foods have long been st
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::2837bdabd389ec9f8ad1d1c8c5e3bac2
https://doi.org/10.1533/9781845694692.3.277
https://doi.org/10.1533/9781845694692.3.277
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.