Zobrazeno 1 - 10
of 137
pro vyhledávání: '"C. Panebianco"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Valerio Pazienza, E. Rossi, E. Bafile, R. Salini, Eleonora Rizzi, Chiara Macchi, Massimiliano Ruscica, C. Panebianco, Francesca Federici, Laura Manna
Publikováno v:
Beneficial Microbes. 11:547-559
Hyperoxaluria is a pathological condition which affects long-term health of kidneys. The present study evaluates the impact of the combination of Lactobacillus amylovorus SGL 14 and the plant extract Phyllantus niruri (namely Phyllantin 14™) on die
Autor:
Greta Forlani, Valerio Pazienza, Roberto S. Accolla, F. Bou Nasser Eddine, Annacandida Villani, L. Xu, G. Palmieri, C. Panebianco, L. Tatangelo
Publikováno v:
Beneficial Microbes. 10:69-75
The incidence of asthma and allergic diseases of the airways is constantly increasing, both in the industrialised and developing countries, due to harmful and excessive quantities of air pollution. Although some studies have shown an effect of dietar
Autor:
L, Manna, E, Rizzi, E, Bafile, C, Macchi, M, Ruscica, R, Salini, E, Rossi, C, Panebianco, V, Pazienza, F, Federici
Publikováno v:
Beneficial microbes. 11(6)
Hyperoxaluria is a pathological condition which affects long-term health of kidneys. The present study evaluates the impact of the combination of
Autor:
Matteo Audano, Chiara D'Ambrosio, Daniele Lettieri-Barbato, Marco Rosina, Katia Aquilano, Bo-Han Li, Jing-Ya Li, Simona Arena, Nico Mitro, Illari Salvatori, Riccardo Turchi, C. Panebianco, Barbara Colella, Donatella Caruso, Raffaella Faraonio, Giulio Guidobaldi, Francesca Sciarretta, Sabrina Di Bartolomeo, Valerio Pazienza, Andrea Scaloni, Veronica Ceci
Low-protein/high-carbohydrate (LPHC) diet promotes metabolic health and longevity in adult humans and animal models. However, the complex molecular underpinnings of how LPHC diet leads to metabolic benefits remain elusive. Through a multi-layered app
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2bb9cabff910df59d0d44b98197691d4
https://doi.org/10.1101/2020.02.26.966002
https://doi.org/10.1101/2020.02.26.966002
Autor:
C. Venturini, C. Panebianco, D. Fagnani, L. Angeli Temperoni, Paolo Orlandoni, D. Sparvoli, G. Giulioni, N. Jukic Peladic
Publikováno v:
Clinical Nutrition Espen
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.