Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"C. P. Lackner"'
Autor:
M. Szakáll, M. Debertshäuser, C. P. Lackner, A. Mayer, O. Eppers, K. Diehl, A. Theis, S. K. Mitra, S. Borrmann
Publikováno v:
Atmospheric Chemistry and Physics, Vol 21, Pp 3289-3316 (2021)
Immersion freezing experiments were performed utilizing two distinct single-droplet levitation methods. In the Mainz vertical wind tunnel, supercooled droplets of 700 µm diameter were freely floated in a vertical airstream at constant temperatures r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c81c0836fd124ec89c7bda8fa6274594
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
House, Margaret L., Dutcher, Cari S.
Publikováno v:
Aerosol Science & Technology; Oct2024, Vol. 58 Issue 10, p1168-1181, 14p
Autor:
Geerts, Bart1 (AUTHOR) geerts@uwyo.edu, Giangrande, Scott E.2 (AUTHOR), McFarquhar, Greg M.3 (AUTHOR), Xue, Lulin4 (AUTHOR), Abel, Steven J.5 (AUTHOR), Comstock, Jennifer M.6 (AUTHOR), Crewell, Susanne7 (AUTHOR), DeMott, Paul J.8 (AUTHOR), Ebell, Kerstin7 (AUTHOR), Field, Paul5 (AUTHOR), Hill, Thomas C. J.8 (AUTHOR), Hunzinger, Alexis9 (AUTHOR), Jensen, Michael P.2 (AUTHOR), Johnson, Karen L.2 (AUTHOR), Juliano, Timothy W.4 (AUTHOR), Kollias, Pavlos10 (AUTHOR), Kosovic, Branko4 (AUTHOR), Lackner, Christian1 (AUTHOR), Luke, Ed2 (AUTHOR), Lüpkes, Christof11 (AUTHOR)
Publikováno v:
Bulletin of the American Meteorological Society. May2022, Vol. 103 Issue 5, pE1371-E1389. 19p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
López-Fandiño, Rosina
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2020, Vol. 60 Issue 11, p1797-1814, 18p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Andreas L. Lopata
Food allergy is an adverse immunological reaction to allergens present in food. Up to 4% adults and 8% children are affected by food allergy. The increase in allergic diseases to food has led to the need for better diagnostics and more effective ther