Zobrazeno 1 - 10
of 2 812
pro vyhledávání: '"C. Orsi"'
Autor:
Branca, G.
Publikováno v:
Il Foro Italiano, 1976 Jan 01. 99, 357/358-361/362.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23173341
Publikováno v:
Il Foro Italiano, 1994 Jan 01. 117, 3029/3030-3033/3034.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23189851
Autor:
Vivante, C.
Publikováno v:
Il Foro Italiano, 1893 Jan 01. 18, 23/24-33/34.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23097553
Publikováno v:
Il Foro Italiano, 1898 Jan 01. 23, 1253/1254-1255/1256.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23102514
Publikováno v:
Il Foro Italiano, 1899 Jan 01. 24, 405/406-407/408.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23102877
Autor:
SABBATINI, GIUNIO, BALDONI, GUSTAVO
Publikováno v:
Il Foro Italiano, 1899 Jan 01. 24, 85/86-87/88.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23104336
Autor:
Valéria C. Orsi, Marta M.D.C. Vila, Valquiría M. Hanai-Yoshida, Marco V. Chaud, Victor M. Balcão, José M. Oliveira Jr
Publikováno v:
Ars Pharmaceutica, Vol 60, Iss 4, Pp 205-211 (2020)
Abstract Objectives: The physicochemical characteristics of bran of cassava starch flour and bran of cassava flour (viz. organoleptic characteristics, pH value, moisture content, total ashes, lipid, protein, starch and fiber contents) and biopharmaco
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/316d79fa42e34dc4a13285ed555447c3
Publikováno v:
Biotechnology Reports, Vol 22, Iss , Pp - (2019)
The use of alginate and chitosan polymer in the immobilization of Aspergillus oryzae ATCC 3940 fungal crude enzyme extract (CEE) amylase was presented. The assembly results change in the application of optimal pH and temperature hydrolysis to convert
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da4b034e556b4477807db10b7348d659
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Gynaecology and Obstetrics. 35:151