Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"C. Obuekwe"'
Autor:
Mark W. Pellegrino, Victor C Obuekwe, Daren C. Card, Richard D. Schargel, Hana B Ali, Todd A. Castoe, Katie N. Kang, Blair W. Perry, Madhab Sapkota, Misha I. Kazi, David E. Greenberg, Joseph M. Boll
Publikováno v:
J Antimicrob Chemother
Objectives Metallo-β-lactamases (MBLs) are an emerging class of antimicrobial resistance enzymes that degrade β-lactam antibiotics, including last-resort carbapenems. Infections caused by carbapenemase-producing Enterobacteriaceae (CPE) are increas
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrition & Food Science. 39:6-15
Purpose – This paper seeks to investigate Cordia myxa L. (CM) extracts as hepatoprotective agents, through their antioxidant activities.Design/methodology/approach – Oxydative liver damage in rats was induced in Wister rats by two agents: carbon
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Water Pollution XI.
Drinking water regulations focus on the absence of indicator microorganisms in drinking water supplied to the end consumers to avoid the spread of potential diseases to members of the community. However, low counts of total heterotrophic bacteria are
Publikováno v:
Sustainability Today.
The planning of cities must insure a balance between human consumption and natural resources that should be preserved and if needed should be used minimally and efficiently following plans of sustainability. The current study investigated the possibi
Publikováno v:
Environmental Health Risk V.
Under certain conditions, untreated wastewater is released into the sea discharging pathogenic microorganisms into the marine environment. Therefore, it is very important to monitor seawater for the presence of such microorganisms and legislate roles
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrition & Food Science; Feb2009, Vol. 39 Issue 1, p6-15, 10p