Zobrazeno 1 - 10
of 116
pro vyhledávání: '"C. Mondragón"'
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 19, p 9145 (2024)
The present study investigates the impact of the electrode surface roughness on the electrofreezing of water. This research focuses on how the electrode microstructure induced by a laser treatment affects the nucleation and growth of ice crystals und
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/87d2d28fafcb407e85e8a5eb5b5ecb6b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Johanan Espinosa-Ramírez, Alicia C. Mondragón-Portocarrero, Jose A. Rodríguez, Jose M. Lorenzo, Eva M. Santos
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
With the rise of plant-based meat alternatives, there is a growing need for sustainable and nutritious sources of protein. Alga is a rich protein source, and initial studies show that it can be a good component in developing protein meat alternatives
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed4407df47fd4ac69762cd0e8a30eca9
Autor:
Sabrina Y. Baibuch, Laura I. Schelegueda, Evelyn Bonifazi, Gabriela Cabrera, Alicia C. Mondragón Portocarrero, Carlos M. Franco, Laura S. Malec, Carmen A. Campos
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 7, p 977 (2024)
The total phenolic, flavonoid, and anthocyanin contents were evaluated in 11 cultivars of Argentinian roses of different colors. HPLC-ESI-QTOF/MS was used to identify the components where ellagic and quinic acids, quercetin, and kaempferol glycosylat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f133f76a58da49008ca02067bbc6f6e4
Autor:
Rodriguez, G. C. Mondragon, Chipatecua-Godoy, Y., Camacho, N., Espinosa-Arbelaez, D. G., Gonzalez-Hernandez, J., Alvarado-Orozco, J. M.
The effect of temperature in high purity Ar (low oxygen partial pressure) on the oxidation and crystal phase evolution of c-Al0.66Ti0.33N arc-PVD coatings was investigated. High temperature tribology in Ar jet and adhesion behavior of the oxidized co
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1810.05029
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yalçıntaş, Yalçın Mert, Duman, Hatice, López, Jose M. Miranda, Portocarrero, Alicia C. Mondragón, Lombardo, Mauro, Khallouki, Farid, Koch, Wojciech, Bordiga, Matteo, El-Seedi, Hesham, Raposo, António, Alves, Jose Luiz de Brito, Karav, Sercan
Publikováno v:
Nutrients; Jul2024, Vol. 16 Issue 14, p2359, 15p
Autor:
Eva María Santos, Jose A. Rodriguez, Jose M. Lorenzo, Alicia C. Mondragón, Mirian Pateiro, Evelin Gutiérrez, Thania Alexandra Ferreira
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 15, p 2258 (2022)
In this work, the antioxidant effect of pumpkin flower powder was evaluated in chicken patties. For this purpose, three drying methods were proposed to obtain the pumpkin flower powder and preserve its properties (antioxidants, color, odor): foam-mat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e1a8311d3be418b81b17613aa6f75df
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.